4 Voordelen van tv liften

voordelen-tv-lift

Onlangs ben ik verhuisd en ben ik bezig geweest met het inrichten van mijn woning. Waar ik mij eigenlijk al een hele tijd aan stoor, is het feit dat ik naar een groot zwart beeldscherm zit te kijken op het moment dat mijn televisie uitstaat. Je kunt natuurlijk een video aanzetten waardoor het lijkt alsof je naar een open haard zit te kijken, maar ik vind het zonde om mijn televisie constant aan te hebben staan terwijl ik er eigenlijk niet naar kijk. Dat moet toch anders kunnen? En ja hoor, ik kwam de perfecte oplossing tegen. Er zijn tegenwoordig zeer geavanceerde liftsystemen waarmee je jouw televisie onzichtbaar kunt wegwerken in bijvoorbeeld een muur, in een meubels of zelfs in de vloer. Als je geen tv kijkt, is deze dus ook niet zichtbaar! Ik heb het laten installeren in mijn woonkamer en ik ben er zo ontzettend blij mee, dat ik je in dit artikel graag de voordelen uitleg.

Het is een stuk veiliger

Een tv lift zorgt voor een stukje veiligheid, zeker in het bijzijn van kinderen. Kinderen willen altijd heel graag aan dingen zitten waar ze eigenlijk niet mogen aankomen. Je krijgt vieze vingers op het scherm en bij een te harde duw kan de televisie omvallen. Dat wil je natuurlijk voorkomen, omdat de kans groot is dat de tv door zo’n val kapot gaat. Het laatste wat je wilt is dat je jouw dure televisie moet laten repareren of zelfs vervangen. Bovendien kan het leiden tot ernstige verwondingen. Met een liftsysteem is dit dus verleden tijd en verklein je het risico op mogelijke schade.

Vrijheid in indeling

Vaak zie je dat mensen gebonden zijn qua indeling van de woonkamer op basis van de televisie. Dat is natuurlijk best logisch, omdat er over het algemeen maar enkele mogelijkheden zijn waar de televisie kan komen te staan of hangen. Als je gebruik maakt van een liftsysteem is dit verleden tijd. Je kunt de televisie overal plaatsen waar je maar wilt. Hierdoor heb je een stuk meer vrijheid om de woonkamer in te richten op een manier zoals jij dat wilt. Bovendien zorgt het er ook voor dat je ruimte kan vrijmaken op het moment dat je gasten over de vloer krijgt.

Meerwaarde voor jouw woning

Een tv lift zorgt er bovendien voor dat jij jouw woning sneller verkocht krijgt. Met zo’n gadget weet je namelijk de aandacht te trekken van potentiële kopers. Het zorgt dan ook voor een echte WOW factor.

Opruimen zonder te verplaatsen

Ken je dat? Dat je af en toe zo’n moment hebt dat je lekker in huis wilt rommelen? Ik heb dat gevoel heel sterk wanneer er overal troep ligt in huis. Het liefst haal ik dan alles weg, maak ik alles schoon en zet ik vervolgens nog maar een paar dingen terug. Met een liftsysteem kun je opruimen zonder dat je de televisie hoeft te verplaatsen! Je hoeft dus geen afscheid te nemen van jouw televisie.

Aanbevolen artikelen