3 redenen om eens met een transvrouw te daten

daten met een transvrouw 3 redenen

Daten met een transgender wordt (gelukkig) steeds minder een taboe. Sterker nog, door de meeste mensen wordt hier niet eens gek meer naar gekeken. Een mooie ontwikkeling die helemaal bij 2022 past. Toch is nog lang niet iedereen overtuigd. Daarom hebben wij 3 redenen op een rijtje gezet waarom jij toch eens moet overwegen om te daten met een transgender persoon.

Tip en top verzorging

Het grootste stigma waar een transvrouw mee te maken heeft is natuurlijk dat ze er te mannelijk uitzien. Een transvrouw doet daarom altijd haar uiterste best om er zo goed en verzorgd mogelijk uit te zien. Veel meer dan een vrouw, die op een zondag gewoon lekker in een huispak op de bank wil zitten. Als jij online gaat daten op een ts dating website of dat je gewoon in een club op zoek gaat, je zal altijd zien dat een transvrouw er alles aan heeft gedaan om er zo mooi mogelijk uit te zien!

Het kan zijn dat ze het gevoel hebben iets te moeten bewijzen naar de buitenwereld of het kan gewoon zijn dat transvrouwen iets speciaals hebben waardoor ze hun uiterlijk beter kunnen benadrukken.

Veel minder gedoe!

Je hoort mannen regelmatig klagen over gedoe als het gaat om daten. Ze liggen niet op 1 lijn met de vrouw, wat zorgt voor frictie. Met een transgender vrouw zal je dit veel minder snel hebben, omdat een transvrouw nu eenmaal beter weet hoe een man in elkaar zit. Het levelen gaat dan ook veel natuurlijker zonder strijd. Ben jij op zoek naar een relatie zonder gedoe en stress? Dan is een transvrouw waarschijnlijk ideaal voor jou!

Goede seks

Iedere man die wel eens seks heeft gehad met een transvrouw (die wij gesproken hebben tenminste) was duidelijk: het was de beste seks die ze ooit hadden gehad. Er wordt namelijk vaak gezegd dat een transvrouw een langduriger libido heeft. Uiteraard is dit per persoon verschillend, maar waarschijnlijk is dat zo omdat er ergens testosteron in haar lichaam zit. Echter is een belangrijkere reden nog: een transvrouw weet precies wat een man lekker vind. Maar dan ook echt lekker vind! Maar genoeg hierover. Het wordt hoog tijd dat je dat zelf eens gaat proberen. Wij zijn in ieder geval overtuigd.

Aanbevolen artikelen