De must-haves voor heren deze herfst/winter!

De meeste trends voor dit jaar zijn natuurlijk al bekend. Voor de heren is er genoeg keuze in de categorie jassen voor de komende seizoen. We zien een aantal trends die we vorige winter ook al voorbij zagen komen. Zo zie je maar weer dat mode eigenlijk altijd wel een revival maakt. Wanneer? Ja. Dat blijft altijd een verrassing, maar dan weet je dat je in ieder geval nooit je kleren zomaar moet weggooien! In ieder geval, ben je ook zo benieuwd naar de trends van dit jaar? Lees dan snel verder! 

3 seizoen jassen 

Wat misschien wel één van de fijnste, of in ieder geval de meest functionele trend is voor mannen de aankomende tijd is de 3 in 1 jas heren. De naam zegt het eigenlijk al, want je kan de jas op meerdere momenten van het jaar dragen. Is het een warme herfstdag? Draag dan alleen de buitenjas. Is het een stuk kouder? Draag ze dan beide! De keuze is aan jou. Functioneel en modieus is het in ieder geval wel! 

Shearling jassen 

De warmste trend van het komende jaar is de Shearling jas. Deze jas is ook wel te herkennen als de lammy coat. Het leuke van de Shearling jas is dat de jas een enorme geschiedenis heeft. zo zagen we de jas in de jaren 70 al toen menig wereldreiziger de lammy coat meenam vanuit verre oorden naar het westen. Misschien kun je je nog wel herinneren dat de mannen van The Beatles ineens in de mooiste lammy coats verschenen. 

Overshirt 

In het altijd wisselvallige Nederland is het soms lastig om je kleding goed af te stemmen op het weer. Lijkt het normaal altijd te regenen, staat ineens de zon vol te schijnen. Hoe zorg je er nou voor dat je nooit rillend of juist oververhit de dag door moet komen? Door een trendy overshirt natuurlijk! Je kunt hem namelijk als jas gebruiken wanneer er een prachtige herfstdag op de planning staat, maar is ook ideaal voor een regenachtige, koude dag. Draag ‘m open over een T-shirt heen voor een nonchalante, casual look! 

Ruitjes, ruitjes en nog meer ruitjes 

Colberts, over shirts, overhemden, jassen, pantalons en broeken.. Op al deze items zien we de ruitjesprint terug komen. Ga voor een volledig geruite look, of kies één geruit item voor een klassiek accent. De in deze trend dominerende bruin-, blauw- en grijstinten staan iedere man goed!

Aanbevolen artikelen